14 inch laptophoes of 14 inch laptoptas

Bij Sleevy heeft u keuze uit 300+ designs voor eigenlijk alle inch-maat laptops, aangezien u keuze heeft uit 10,1″ t/m 17,3″ laptophoezen. Daarnaast zijn de hoezen ook nog eens van elastisch materiaal gemaakt waardoor deze licht kunnen oprekken zonder dat dit ten koste gaat van de de kwaliteit of het design.

14 inch laptophoes

Of toch liever een 14 inch laptoptas voor uw spullen kopen?

Zoals gezegd is de laptoptas 14 inch momenteel onze meest populaire optie. Dit heeft er dus vooral mee te maken dat de laptops van deze grootte of een iets kleinere grootte perfect geschikt zijn om in deze laptoptas te vervoeren. Het is belangrijk dat de maat namelijk klopt. Zeker bij het meenemen van een laptop voor onderweg is het hoogst irritant wanneer de laptoptas een verkeerde maat heeft. Is deze bijvoorbeeld te groot, dan schuift de laptop continu heen en weer. De laptoptas bevat verder een hoofdvak en een voorvak. Beide zijn uiteraard voorzien van een stevige ritssluiting.

laptophoezen 14 inch

Heb je alle eerdergenoemde informatie gelezen en besloten dat je een laptoptas van 14 inch of een andere afmeting wilt kopen? Neem dan gerust een kijkje tussen de bovenstaande opties. In ons uitgebreide assortiment is de kans aanzienlijk dat je iets vindt wat aan jouw persoonlijke voorkeuren voldoet. Voor je het weet heb je je laptoptas binnen en ben je ermee onderweg.

Zit je nog met vragen of heb je behoefte aan meer informatie over een van onze producten? Neem dan gerust even contact op. Wij beantwoorden je vragen over onze laptoptassen graag.