13 inch laptop sleeves

Om uw laptop de optimale bescherming te bieden tegen krassen van de ritssluiting is aan de binnenzijde van de laptop sleeves onder de ritssluiting een bescherming aangebracht. De 13,3 inch laptop sleeves met ritssluiting zijn gefabriceerd van het materiaal neopreen, dit is een elastisch materiaal dat ontzettend stevig is. Daarnaast bevat de hoes een dubbele ritssluiting, oftewel 2 zippers waarmee u de laptop sleeves gemakkelijk kunt openen en sluiten.

Laptop sleeves in alle inch-maten

r is niet één maat die voor alle laptops passend is. Want wanneer een laptop sleeves of laptopsleeve te groot is, schuift deze onnodig heen en weer in de hoes. En wanneer de hoes te klein is, past hij er natuurlijk sowieso al niet in. Dan zijn er vervolgens nog de verschillende afmetingen van de laptop sleeves. We bieden niet alleen een enorme diversiteit aan verschillende designs aan, maar ook de mogelijkheden qua afmetingen zijn extra uitgebreid. Er bestaan namelijk nogal wat laptops van verschillende formaten. Zeker per merk zijn afmetingen vaak sterk verschillend. Om aan de verschillende wensen qua groottes te voldoen, hebben we 6 verschillende categorieën waarin we onze hoezen aanbieden.

Laptop sleeve designs van het merk Sleevy

Laptop sleeves kopen

Bent u ook zo enthousiast geworden van alle leuke Sleevy 13 inch laptop sleeves die er in de webshop te vinden zijn. Bekijk dan eens rustig alle designs die op dit moment aangeboden worden. Onze designs worden constant aangevuld met nieuwe, creatieve opties. Wanneer u besluit een laptop sleeves of laptopsleeve te kopen, kijk dan altijd even naar de lengte en breedte van uw laptop.